• 1111
  • 5555
  • 7777a
  • Ch
  • Fogtunderatadas


A Gyógyító Angyal Alapítványt 2013-ban magánszemélyek hozták létre. Pedagógusok, orvosok, egészségügyi dolgozók segítik önkéntesen az alapítvány munkáját. Tevékenységében fő célkitűzéseként a beteg illetve szociálisan hátrányos helyzetűek, kiemelten a gyermekek és fiatalok életminőségének javítása, és az esélyegyenlőségük megteremtése szerepel.
Közvetlen célunk az egészségmegőrzés, betegségek korai felismerése, fiatalok bevonása az önkéntes segítői tevékenységbe, jótékonysági munkába.

A Gyógyító Angyal Alapítvány legfőbb célkitűzése, hogy a gyermekeket, fiatalokat már korán bevonja az önkéntes tevékenységbe, kialakítsa a jótékony munkára való igényt.
A programjaink során megjelenő kölcsönös bizalom és szolidaritás kialakításával példát kívánunk adni egy összetartó társadalom kialakulásához. A gyermekek örömmel vállalt önkéntes tevékenysége lehetőség arra, hogy a felnövekvő nemzedék érzékenyen reagáljon a sérülékeny csoportok problémájára, ismerje segítségnyújtás útjait.
A jótékonysági programjaink során a gyerekek megtanulják a szervezés és a lebonyolítás útjait. Felelőséggel vesznek részt a munkában a kezdetektől a program végéig.

1%
Alapítványunk működését támogatóink adományaiból, 1% felajánlásból tudjuk biztosítani.
Kérjük, Ön is segítse munkánkat adója 1%-ával!

Adószám: 18407859-1-06

Bankszámlaszám: 56900051-10541254-00000000